Voor wie is Voetjebal?

Voetjebal is ontwikkeld voor peuters en kleuters, vanaf 2 jaar. We werken met kleine groepen van maximaal 8 kinderen en hun papa of mama.
 

Ons vrolijk gekleurde materiaal is speciaal ontworpen ter stimulatie van de coördinatie, behendigheid en balans: kegels, hoepels, pitzakken, door Nike ontworpen skill ballen en balanceerborden.
 

Onze lessen zijn opgedeeld in twee fases: Voor de jongste ‘Voetjeballers’ gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om enkele basisprincipes van het voetbal zoals trappen, passen, draaien en jongleren. De tweede fase focussen we op het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. Voetjeballers vallen op door hun ongekende vaardigheid.

Proeflessen.
Ben je nieuwsgierig naar Voetjebal, kom dan lekker meedoen bij een van onze lessen. Laat ons even weten op welke locatie je mee zou willen doen, dan kijken wij samen welke groep het beste bij je aansluit. Je kunt je hier Aanmelden voor een proefles.

Leuk: dan wordt deze les meegenomen in de facturatie
Niet leuk: dan is deze les gratis en vervalt de inschrijving
 

Indeling.
Je kunt op elk gewenst moment onze lessen aanvangen. Bij de plaatsing houden wij zoveel rekening met de leeftijd en het spelniveau. Je krijgt van ons bericht zodra we je hebben ingedeeld.
 

Missen van lessen.
Als je een keer niet kunt mag je de les altijd inhalen bij een andere groep. De dagen, tijden en groepsleeftijden staan op onze website. Laat je het ons even weten waar je een les wilt inhalen dan informeren wij de trainer.
 

Data en tijden.
De data en tijden kun je per locatie terug vinden op onze website.

Voetjebal Nederland 
Van Diepenburchstraat 44
2597 PV Den Haag

info@voetjebal.com
 
Terug naar boven