Voor wie is Voetjebal?

Voetjebal is ontwikkeld voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om, samen met de ouder, actief bezig te zijn. Naast de diverse voetbalvormen is er tijdens de lessen ook ruimschoots plaats voor diverse spelen zonder bal. We werken met kleine groepen van maximaal 8 kinderen en hun papa of mama. Jongens en meisjes zijn van harte welkom!
 

Ons vrolijk gekleurde materiaal is speciaal ontworpen ter stimulatie van de coördinatie, behendigheid en balans: kegels, hoepels, pitzakken, size 1 skill ballen en balanceerborden.
 

Onze lessen zijn opgedeeld in drie werelden: Voor de jongste ‘Voetjeballers’ gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om enkele basisprincipes van het voetbal zoals trappen, passen, draaien en jongleren. Later in het programma focussen we ons meer op het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. Voetjeballers vallen op door hun ongekende vaardigheid.

Proeflessen.
Ben je nieuwsgierig naar Voetjebal, kom dan met je kind meedoen bij een van onze lessen. Laat ons even weten op welke locatie jullie mee zouden willen doen, dan kijken wij samen welke groep het beste bij jullie aansluit. Onder 'steden' vind je de dichtsbijzijnde locatie.
 

Leuk: dan wordt deze les meegenomen in de facturatie
Niet leuk: dan is deze les gratis en vervalt de inschrijving
 

Indeling.
Je kunt op elk gewenst moment onze lessen aanvangen. Bij de plaatsing houden wij zoveel rekening met de leeftijd en het ontwikkelingsniveau. Je krijgt van ons bericht zodra we je hebben ingedeeld.
 

Locatie, data en tijden.
De locatie, data en tijden kun je per locatie terug vinden op onze website onder 'steden'.

Voetjebal Nederland 
Van Diepenburchstraat 44
2597 PV Den Haag

info@voetjebal.com
 
Terug naar boven