Franchiser worden

Als franchiser word jij een onderdeel van ons gepassioneerde VOETJEBAL team. Het VOETJEBAL team bestaat o.a. uit topvoetballers, trainers op hoog niveau, oud internationals, groepsleerkrachten, motorisch remedial teachers, vakdocenten en fysiotherapeuten. Je kunt een VOETJEBAL franchise part-time of full-time runnen. 
Wij gaan bij VOETJEBAL voor de hoogste kwaliteit en verwachten dat ook van jou.
 

Wat vragen wij nog meer van jou?
- Pedagogische achtergrond of veel feeling met kinderen
- Teamplayer
- Sportief
- Ondernemen met lef
- Communicatief
- Energiek
- Enthousiast
- Positief ingesteld

Wat kan je van ons verwachten:
Je krijgt een interne opleiding die je een andere kijk geeft op het opleiden van kinderen binnen de sport. Het inleven in de fantasierijke wereld van het kind, de verschillende leerstrategieën, didactische en motorische kennis zijn allemaal een onderdeel van: Learn and play the VOETJEBAL way. Ook zullen al jouw toekomstige trainers intern opgeleid worden volgens de VOETJEBAL methode.
Je hebt het recht om een betrouwbaar voetbal merk te gebruiken en je kunt profiteren van uitgebreide ondersteuning en onze knowhow en ervaring. Je krijgt het recht tot gebruik van een gestructureerd programma voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar.

Interesse:
Heb je interesse in dit leuke concept?
We willen graag de mogelijkheden persoonlijk met je bespreken. Wanneer je het contactformulier invult dan nemen we snel contact met je op.
 

Contact formulier
Vul onderstaand formulier in als u vragen heeft
 
*
*
Voetjebal Nederland 
Van Diepenburchstraat 44
2597 PV Den Haag

info@voetjebal.com
 
Terug naar boven